088-3990099

Twee keer goed nieuws!

Schouten Techniekgroep zit nooit stil. We bereiden ons altijd goed voor op de uitdagingen die voor ons liggen. Nu en in de nabije toekomst. Waar liggen de behoeften van onze klanten? Hoe geven we daar optimaal invulling aan? Hoe borgen we de groei en de continuïteit van ‘onze club’? Wij zijn daarom hartstikke blij u te kunnen melden dat we – in dit kader – twee keer goed nieuws hebben.

1. Schouten Techniekgroep neemt buurbedrijf Elno Installatietechniek over

Elno Installatietechniek (Nootdorp) is per 1 oktober 2021 onderdeel van de ‘Schouten-familie’. Het bedrijf en alle medewerkers vormen een welkome aanvulling. We zien dat de culturen van beide bedrijven goed op elkaar aansluiten en dat ook de klantportfolio’s matchen. Zo zijn we beide sterk vertegenwoordigd in de zorgsector. Daarnaast versterken de ervaren medewerkers van Elno zowel onze kennispositie als onze capaciteit. En blijft de bedrijfslocatie van Elno gewoon bestaan. Dat wordt een Schouten-locatie. Het is, kortom, een echte win-win-win.
Wij verwelkomen alle nieuwe medewerkers graag!

Jan van den Berg, directeur-eigenaar bij Schouten Techniekgroep (links) en Nico Elderhorst, directeur-eigenaar van Elno Installatietechniek bekrachtigen de overname.
Familiebedrijf Elno: al sinds 1887!

“Elno is een echt familiebedrijf. We bestaan al sinds 1887. De laatste jaren bemerkte ik bij mezelf dat ik me het allerliefst op klantprojecten focus en liever niet op bedrijfsvoering. Ik wil echter ook het beste voor alle medewerkers. Binnen Schouten Techniekgroep kunnen ze zich beter ontwikkelen en gaan ze een goeie toekomst tegemoet. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Nico Elderhorst, directeur-eigenaar Elno Installatietechniek

2. Bas Lakens en Danny van Oudenaarden medeaandeelhouders Schouten Techniekgroep

Schouten Techniekgroep groeit. We maken werk van de verdere professionalisering van onze dienstverlening. De huidige directie, bestaande uit Jan van den Berg, Hans van Rossum en Timo van Dorp, kiest er daarom bewust voor de continuïteit van het bedrijf optimaal te waarborgen. Concreet betekent dit dat Bas Lakens (Manager Projecten) en Danny van Oudenaarden (Manager Service) toetreden tot de directie. Zij zijn beide al meerdere jaren werkzaam bij Schouten en nemen belangrijke posities in binnen het bedrijf. Ze weten precies wat er speelt en vervullen een sleutelrol tussen de directie enerzijds en de medewerkers anderzijds.
De huidige directie is verheugd dat Bas en Danny zich met deze stap nadrukkelijk committeren aan Schouten Techniekgroep.

Samen zijn we klaar voor de dag van morgen. We hebben er zin in!

Schouten Techniekgroep maakt het verschil.