088-3990099

WAAROM SCHOUTEN TECHNIEKGROEP ?

Onze sterke punten

Schouten Techniekgroep is een vooruitstrevend, middelgroot technisch dienstverlener. Wij werken voor zorg- en onderwijsinstellingen, de overheid, bedrijven en particulieren. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om onze klanten hoogwaardige totaaloplossingen te bieden. Dat doen wij met een sterk team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Indien nodig werken wij samen met een vast netwerk van solide partners zodat wij een breed totaalpakket kunnen leveren.

Sectoren

Wij zijn werkzaam in de volgende sectoren: Bouwnijverheid, Industrie, Kinderdagverblijven, het Midden en Klein bedrijf, Onderwijs, Overheid, Vervoer en de Zorgsector.

Van ontwerp tot realisatie

Betrokken en servicegericht. Dat is wat ons sterk maakt. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Dat geldt voor het hele traject: van ontwerp tot advies en de uiteindelijke realisatie. Bij Schouten Techniekgroep vindt u een compleet aanbod op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en klimaattechniek.

Duurzaam op vele fronten

Schouten Techniekgroep kiest bewust voor een duurzame bedrijfsvoering. MVO is bij ons verweven in het totale proces. Intern betekent dit, dat wij zoveel mogelijk kiezen voor duurzame oplossingen, zoals gescheiden afval en ledverlichting. Ook bij het advies aan onze klanten is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet. Hierdoor kunnen wij per casus de economische haalbaarheid toetsen en besparingen en investeringen tegen elkaar afwegen.

Schouten Techniekgroep maakt het verschil.